Bitcoinin hintaennuste: BTC / USD: n kohoava vauhti uhattuna, kun härät eivät pysty rikkomaan 11000 dollarin vastarintaa

BTC / USD on vihdoin rikkonut yli 11 000 dollarin vastuksen, mutta BTC: n hinta ei ole selvästi tuen yläpuolella.

Jotta noususuuntaus toteutuisi täysin, BTC-hinnan on oltava tasojen välillä 11200 – 11400 dollaria

Tänään kolikko elpyi ja nousi 11200 dollarin korkeimmalle tasolle. Välittömästi BTC oli nousemassa viimeaikaisesta korkeimmasta. Markkinat osoittavat laskusignaaleja. Haittapuolena on, että jos hinta palaa EMA: n tukeen; kolikko jatkaa uutta nousutrendiä. Tänään Bitcoin Evolution: n kaupankäynnin arvo on 11 080 dollaria kirjoitushetkellä. Samalla tavalla, jos hinta laskee ja löytää tukea yli 11 000 dollaria, BTC jatkaa uutta nousutrendiä.

Vastaavasti, jos hinta rikkoo EMA: n tai alle 11 000 dollarin tuen, nouseva voima mitätöidään. Nousutrendi keskeytyy ja hinnat liikkuvat yleensä alaspäin. Tänään BTC pitää nousevaa liikettä, kun ostajat jatkavat hintojen nousua.

Bitcoin (BTC) -indikaattorin lukeminen

BTC-hinta rikkoi laskeutuvan kanavan vastuslinjan yläpuolelle. Tämän seurauksena nousutrendi jatkuu, kun hinta sulkeutuu vastusviivan yläpuolelle. Kolikko on yli 80% päivittäisestä stokastisesta. Se tarkoittaa, että BTC: llä on voimakas nouseva vauhti. Kolikko on myös saavuttanut markkinoiden yliostetut alueet. Myyjiä voi syntyä, jos markkinat saavuttavat yliostetun alueen.

Samaan aikaan salaus on tällä hetkellä vastarintaa 11 200 dollaria. Fibonacci-työkaluanalyysi saavutetaan, jos nykyistä vastusta rikotaan. Ostajien on puolustettava 11 000 dollarin tuki estääkseen myyjiä rikkomasta sen alapuolelle. Samaan aikaan kolikko on edelleen vahvassa nousussa.