Glassnode hevder at 98% av ubrukte Bitcoin kan selge for en fortjeneste

I følge en ny rapport fra Glassnode kan 98% av de ubrukte transaksjonene på Bitcoin-nettverket lett selges for fortjeneste. Beregningen viser at Bitcoins er verdt mer i dag enn de var da de ble deponert i lommebøkene.

Stigende Bitcoin-priser fører til fortjeneste

Bitcoins pris steg nylig over $ 13 000 heie investorer over hele verden med den økende verdien av deres stack. Glassnode bemerket i en tweet at nivået ikke har blitt rørt siden 2017, og denne typen bevegelse er typisk i et oksemarked. Den nye beregningen antyder at nesten all Bitcoin som er deponert i lommebøker akkurat nå, kan selges for fortjeneste. Dette betyr at myntene ble kjøpt for mindre enn dagens markedsverdi og allerede gir et overskudd for eierne. Spørsmålet er om du skal kjøpe bitcoin?

Glassnode refererer til ubrukte transaksjoner eller UTXOer, noe som betyr Bitcoin som en bruker har rett til å selge.

Hva er poenget med beregningen?

Det Glassnode egentlig prøver å fremstille er at den stigende prisen på Bitcoin hjelper til med å gjøre de fleste innehavere av mynten lønnsomme. Minst 98% av lommebøkene som holder Bitcoin, vil kunne selge myntene sine med fortjeneste hvis de kom inn på markedene i dag. Bitcoin har hatt et rettferdig løp i 2020. I mars i år hadde mynten knapt berørt $ 4000, men har siden gått kontinuerlig opp for å nå $ 13.000.

Den nylige tyren for mynten er også en rekord i 87 dager for mynten over $ 10.000-marken, noe som har bidratt til å øke investorens tillit til markedet. I det siste kvartalet har desentralisert finans (DeFi) -sektoren bidratt til å bringe interessen tilbake til kryptomarkedene. Ethereum-nettverket har imidlertid vært den største mottakeren av trenden, der de fleste av DeFi-prosjektene ligger. Likevel kan veksten i markedene, kombinert med bull run, bringe flere investorer i markedet.